Zakaj BerryAlloc®?

KAKOR PRAVI LES

Vinilne talne obloge BerryAlloc so izredna imitacija lesa in združujejo pristen videz ter občutek naravnih materialov.

TIHA HOJA

Vinilne plošče omogočajo tiho hojo in s tem naredijo naš bivalni prostor bolj prijeten in umirjen za bivanje.

OTROKU PRIJAZNO

Vinilne talne obloge BerryAlloc so odporne proti madežem, vlagi. Čiščenje talnih oblog je zelo enostavno in ne zahteva “posebnih” čistil.

STABILNO

Kljub močnim temperaturnim spremembam bodo tla ostala stabilna in nespremenjena. Tudi razlike v vlažnosti ne povzročajo nobenih težav in ne povzročajo dodatnih skrbi.

LAHKE PLOŠČE

Lahke in zelo močne vinilne talne obloge omogočajo enostavno namestitev in lažji prevoz. Vinilne talne obloge BerryAlloc so do 30% lažje od ostalih talnih oblog.

100% VODOODPORNO

100% lahko trdimo, da so naša tla vodoodporna. Predsobe, kuhinje, tudi kopalnice so na tak način zaščitene pred morebitnimi zapleti, ki jih lahko povzroči voda.

TOPEL OBČUTEK

Čista vinilna tla predstavljajo udobje v najčistejši obliki. Dekorji prijetni očem nam dajo topel občutek in občutek domačnosti. Tal so primerna za talno ogrevanje.

POPOLNO UJEMANJE

Zaradi modernega sistema Dream®Click so vinilne talne obloge BerryAlloc narejene zelo natančno in omogočajo popolno ujemanje in so res profesionalna izbira.

XXL VELIKOST

Velike XXL plošče ali deske omogočajo hitro namestitev ter so res primerna izbira za poslovne objekte, dvorane, pisarne, delavnice, sejne sobe …