BerryAlloc® KLIK – vinilne talne obloge

 

KLIK DOM 30

Toplina in domačnost sta osnova naše linije vinilnih talnih oblog SPIRIT. Ime DOM nam praktično pove vse. . Oblikovali smo številne dekorje in barve in vam omogočili pestro ponudbo.

KLIK DOM KOMFORT 40 D

Naša Spirit DOM linija združuje eleganten dizajn z občutkom topline in domačnosti. To so talne obloge na klik, primerne za vsak dom, hotel … Številni dekorji in barvne različice naredijo našo ponudbo še boljšo.

KLIK DOM KOMFORT 40 P

Linija Spirit DOM ima jasen cilj in sicer spremeniti stanovanje ali hišo v pravi dom, kjer se otroci in hišni ljubljenčki lahko igrajo na tleh, kjer se lahko kdaj tudi kaj “polije” ali “umaže” … Čiščenje in vzdrževanje je enostavno.

Talne obloge preizkušenega belgijskega proizvajalca BerryAlloc so idealna rešitev za vse vrste prostorov in objektov. Vinilne talne obloge se lahko uporabljajo  v privatne in profesionalne namene. Modeli vinilnih talnih oblog se glede na model lahko razlikujejo po: barvi, obliki, dimneziji, debelini, debelini nosilnega sloja, obdobju garancije …

Lahko jih namestimo v stanovanja, hiše, pisarne, hotele, hostle, pisarne, delavnice, dvorane, sprejemne prostore, skladišča, trgovine … Lahko vam zagotovimo visoko kvaliteto in strokovno polaganje talnih oblog, Povsem brez obvezovanja nas alhko kontaktirate in prosite za nasvet.

www.fobmark.si

KLIK PRO 55 D

Izdelki PRO so poleg uporabe doma namenjeni profesionalni uporabi v pisarnah, hotelih, trgovinah … Imitacija lesa je tako dobra, da razlike ni moč ugotoviti. Števulni dekorji in barve naredijo našo ponudbo res profesionalno.

KLIK PRO 55 P

Plošče KLIK PRO 55 P so profesionalni izdelek v naši kolekciji vinilnih talnih oblog. Izdelek se lahko uporablja doma ali ga uporabimo v profesionalne namene: trgovine, pisarne , šole, vrtci, razstavni prostori …

KLIK XL 55 D

Daljše plošče so predvidoma namenjene večjim poslovnim objektom, razstavnim prostorom. Zaradi daljših plošč je montaža hitrejša in delo prej opravljeno. Namenjene so profesionalni uporabi.