Berrylloc® CLICK – vinilne talne obloge

 

SPIRIT HOME 30

Toplina in domačnost sta osnova naše linije vinilnih talnih oblog SPIRIT. Ime HOME nam praktično pove vse. . Oblikovali smo številne dekorje in barve in vam omogočili pestro ponudbo.

SPIRIT HOME CLICK COMFORT 40 PLANKS

Naša Spirit HOME linija združuje eleganten dizajn z občutkom topline in domačnosti. To so talne obloge na klik, primerne za vsak dom, hotel … Številni dekorji in barvne različice naredijo našo ponudbo še boljšo.

SPIRIT HOME CLICK COMFORT 40 TILES

Linija Spirit HOME ima jasen cilj in sicer spremeniti stanovanje ali hišo v pravi dom, kjer se otroci in hišni ljubljenčki lahko igrajo na tleh, kjer se lahko kdaj tudi kaj “polije” ali “umaže” … Čiščenje in vzdrževanje je enostavno.

Talne obloge preizkušenega belgijskega proizvajalca BerryAlloc so idealna rešitev za vse vrste prostorov in objektov. Vinilne talne obloge se lahko uporabljajo  v privatne in profesionalne namene. Modeli vinilnih talnih oblog se glede na model lahko razlikujejo po: barvi, obliki, dimneziji, debelini, debelini nosilnega sloja, obdobju garancije …

Lahko jih namestimo v stanovanja, hiše, pisarne, hotele, hostle, pisarne, delavnice, dvorane, sprejemne prostore, skladišča, trgovine … Lahko vam zagotovimo visoko kvaliteto in strokovno polaganje talnih oblog, Povsem brez obvezovanja nas alhko kontaktirate in prosite za nasvet.

www.fobmark.si

SPIRIT PRO CLICK COMFORT 55 PLANKS

Izdelki PRO so poleg uporabe doma namenjeni profesionalni uporabi v pisarnah, hotelih, trgovinah … Imitacija lesa je tako dobra, da razlike ni moč ugotoviti. Števulni dekorji in barve naredijo našo ponudbo res profesionalno.

SPIRIT PRO CLICK COMFORT 55 TILES

Plošče CLICK PRO 55 P so profesionalni izdelek v naši kolekciji vinilnih talnih oblog. Izdelek se lahko uporablja doma ali ga uporabimo v profesionalne namene: trgovine, pisarne , šole, vrtci, razstavni prostori …

SPIRIT XL CLICK COMFORT 55 PLANKS

Daljše plošče so predvidoma namenjene večjim poslovnim objektom, razstavnim prostorom. Zaradi daljših plošč je montaža hitrejša in delo prej opravljeno. Namenjene so profesionalni uporabi.