Ponudba vinilnih talnih oblog

SPIRIT HOME 30

Toplina in domačnost sta osnova naše linije vinilnih talnih oblog SPIRIT. Ime HOME nam praktično pove vse. . Oblikovali smo številne dekorje in barve in vam omogočili pestro ponudbo.

SPIRIT HOME CLICK COMFORT 40 PLANKS

Naša Spirit HOME linija združuje eleganten dizajn z občutkom topline in domačnosti. To so talne obloge na klik, primerne za vsak dom, hotel ... Številni dekorji in barvne različice naredijo našo ponudbo še boljšo.

SPIRIT HOME CLICK COMFORT 40 TILES

Linija Spirit HOME ima jasen cilj in sicer spremeniti stanovanje ali hišo v pravi dom, kjer se otroci in hišni ljubljenčki lahko igrajo na tleh, kjer se lahko kdaj tudi kaj "polije" ali "umaže" ... Čiščenje in vzdrževanje je enostavno.

SPIRIT PRO CLICK COMFORT 55 PLANKS

Izdelki PRO so poleg uporabe doma namenjeni profesionalni uporabi v pisarnah, hotelih, trgovinah ... Imitacija lesa je tako dobra, da razlike ni moč ugotoviti. Številni dekorji in barve naredijo našo ponudbo res profesionalno.

SPIRIT PRO CLICK COMFORT 55 TILES

Plošče CLICK PRO 55 P so profesionalni izdelek v naši kolekciji vinilnih talnih oblog. Izdelek se lahko uporablja doma ali ga uporabimo v profesionalne namene: trgovine, pisarne , šole, vrtci, razstavni prostori ...

SPIRIT XL CLICK COMFORT 55 PLANKS

Daljše plošče so predvidoma namenjene večjim poslovnim objektom, razstavnim prostorom. Zaradi daljših plošč je montaža hitrejša in delo prej opravljeno. Namenjene so profesionalni uporabi.

Lepilo DOM 30 D

Vinilne talne obloge Lepilo DOM 30 D so namenjene predvsem uporabi v stanovanjskih hišah, stanovanjih …

Lepilo DOM 30 P

Kolekcija Lepilo DOM 30 P v obliki plošče je namenjena uporabi v domačem okolju. Enostavno čiščennje ter stabilnost doma.

Lepilo PRO 55 D

Linija Lepilo PRO 55 D je namenjena v profesionalne namene v pisarnah, dvoranah, hotelih …

Lepilo PRO 55 P

Vinilne talne obloge Lepilo PRO 55 P v obliki plošč so primerne za poslovne subjekte, pisarne, šole, hotele …

Lepilo XL 55 D

Vinilne talne obloge Lepilo XL 55 D so  zaradi svoje veilkosti primerne za večje prostore, lahko pa jih seveda uporabimo tudi doma.