Ponudba vinilnih talnih oblog

KLIK DOM 30

Toplina in domačnost sta osnova naše linije vinilnih talnih oblog SPIRIT. Ime DOM nam praktično pove vse. . Oblikovali smo številne dekorje in barve in vam omogočili pestro ponudbo.

KLIK DOM KOMFORT 40 D

Naša Spirit DOM linija združuje eleganten dizajn z občutkom topline in domačnosti. To so talne obloge na klik, primerne za vsak dom, hotel ... Številni dekorji in barvne različice naredijo našo ponudbo še boljšo.

KLIK DOM KOMFORT 40 P

Linija Spirit DOM ima jasen cilj in sicer spremeniti stanovanje ali hišo v pravi dom, kjer se otroci in hišni ljubljenčki lahko igrajo na tleh, kjer se lahko kdaj tudi kaj "polije" ali "umaže" ... Čiščenje in vzdrževanje je enostavno.

KLIK PRO 55 D

Izdelki PRO so poleg uporabe doma namenjeni profesionalni uporabi v pisarnah, hotelih, trgovinah ... Imitacija lesa je tako dobra, da razlike ni moč ugotoviti. Številni dekorji in barve naredijo našo ponudbo res profesionalno.

KLIK PRO 55 P

Plošče KLIK PRO 55 P so profesionalni izdelek v naši kolekciji vinilnih talnih oblog. Izdelek se lahko uporablja doma ali ga uporabimo v profesionalne namene: trgovine, pisarne , šole, vrtci, razstavni prostori ...

KLIK XL 55 D

Daljše plošče so predvidoma namenjene večjim poslovnim objektom, razstavnim prostorom. Zaradi daljših plošč je montaža hitrejša in delo prej opravljeno. Namenjene so profesionalni uporabi.

Lepilo DOM 30 D

Vinilne talne obloge Lepilo DOM 30 D so namenjene predvsem uporabi v stanovanjskih hišah, stanovanjih …

Lepilo DOM 30 P

Kolekcija Lepilo DOM 30 P v obliki plošče je namenjena uporabi v domačem okolju. Enostavno čiščennje ter stabilnost doma.

Lepilo PRO 55 D

Linija Lepilo PRO 55 D je namenjena v profesionalne namene v pisarnah, dvoranah, hotelih …

Lepilo PRO 55 P

Vinilne talne obloge Lepilo PRO 55 P v obliki plošč so primerne za poslovne subjekte, pisarne, šole, hotele …

Lepilo XL 55 D

Vinilne talne obloge Lepilo XL 55 D so  zaradi svoje veilkosti primerne za večje prostore, lahko pa jih seveda uporabimo tudi doma.